6936859187 Περβανόγλου 7, Κατω Πατησια info@ab-systems.gr
hero image


 

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις - Σύστημα φωτισμού
AB Systems - Συστήματα ασφαλείας - Ενσύρματοι και Ασύρματοι συναγερμοί - Συστήματα ελέγχου πρόσβασης
Συστήματα κλειστού κυκλώματος (CCTV) - Συντηρήσεις συστημάτων ασφαλείας - Ανιχνευτές καπνού - Κάτω Πατήσια Αθήνα

 

Στα Κάτω Πατήσια, Αθήνα, στην οδό Περβανόγλου 7, βρίσκεται μια εταιρεία που αφοσιώνεται στην ασφάλεια και τη διακριτική αίσθηση του φωτισμού - η "AB Systems." Εκμεταλλευόμαστε την εξειδίκευσή μας στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων για να δημιουργήσουμε συστήματα φωτισμού που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες σας.

Με πολλά χρόνια λειτουργίας, η "AB Systems" έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και γνώση στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, διακριτικού φωτισμού και ασφαλείας.

Το προσωπικό μας, φιλικό και επαγγελματικό, είναι εδώ για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τον ιδανικό φωτισμό για τον προσωπικό σας χώρο. Ανεξαρτήτως του μεγέθους του έργου, αντιμετωπίζουμε κάθε εργασία με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις: Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ηλεκτρολογικών συστημάτων για να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία του φωτισμού στον χώρο σας.

Στην "AB Systems," κατανοούμε πόσο σημαντικός είναι ο φωτισμός και η ασφάλεια για τον προσωπικό σας χώρο. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε έναν χώρο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε τον φωτισμό και την ασφάλεια του χώρου σας.